Miért jó az, ha egy kisgyerek az angol nyelvet elsajátítja?

Azt gondolom, hogy egy népszerű világnyelvet elsajátítani már kisgyermekkorban nagyon nagyszerű dolog, hiszen a világ megismerésében máris sokkal több lehetőség adódik, a kapcsolatteremtés egyszerűbbé válik, de kisiskolás korban az iskolaválasztás kibővül a nyelvtudás miatt.

Egy kisgyermekkorban jól elsajátított nyelvet felnőtt korban csiszolni, gyakorolni sokkal könnyebb, mint akkor elkezdeni tanulni.

Tanulmányok támasztják alá, hogy a gyermek idegennyelv-ismerete fejleszti gondolkodási képességeit, későbbiekben megkönnyíti az iskolában történő idegen nyelv tanulást, a második nyelv számukra nem lesz idegen, félelmet keltő, hanem életük természetes részévé válik.

Alapítványi óvodánkban magas színvonalú iskolai előkészítő is zajlik, hogy minél zökkenőmentesebben és egyszerűbben történjen az intézményi váltás. A kudarcok elkerüléséhez, a könnyebb beilleszkedéshez egyaránt nagy segítséget nyújt az iskolai előkészítő, aminek sikerességéhez az is hozzájárulhat, hogy a gyerkőcök már magánóvodai környezetben, játékos formában sajátíthatják el az angol nyelv alapjait.

Ha szeretne többet is megtudni a XII. kerületi magánóvodánk működési elvéről, programjairól, szolgáltatásairól, munkatársaink készséggel válaszolnak minden felmerülő kérdésére. Keresse őket bizalommal!