Munkatársaink

MGN, azaz a Mother Goose Alapítványi Magánóvoda csapata


A Mother Goose Óvoda Pedagógiai Programjának megvalósításának érdekében fontosnak tartjuk, hogy:

  • a Csapat tapasztalt, angolul kiválóan beszélő, felsőfokú végzettségű pedagógusok és asszisztensek együtteséből álljon,
  • pedagógusaink elhivatottsága segítő, támogató magatartása biztosítsa a gyermekek fejlődését, megteremtse a családias hangulatot,
  • a bizalom, érdeklődés, szeretet, és törődés vegye körül óvodásainkat.

Számunkra fontos az állandóság, több mint egy évtizede alkotunk jól összeszokott csapatot.

Minden cselekedetünket a nyitottság, türelem és őszinte kommunikáció jellemzi. Családias, inspiráló és harmonikus légkör vesz körül bennünket.

Munkánkat őszinte szeretet, a gyerekek és egymás iránti tisztelet, elfogadás és érzékenység jellemzi.

A hozzánk járó gyerekek észrevétlenül lesznek részesei olyasminek, ami hosszú távon befolyásolja majd az életüket.

Hisszük, hogy jó úton járunk

Óvodásaink által elért eredmények arról biztosítanak bennünket, hogy valamit jól csinálhatunk. Nem puszta véletlen, hogy a hozzánk járó óvodások sikerrel felvételiznek magyar iskolákba, valamint nemzetközi iskolákba egyaránt. Egytől-egyig minden Mother Goose Óvodás sikerrel veszi az iskolakezdés nehézségeit. Ezekben az intézményekben, mind a követelmények, mind a túljelentkezés nagyon magas. Ez a fajta visszaigazolás inspirál bennünket arra, hogy türelmünkkel és őszinte gyermekszeretetünkkel, ovisaink önbizalmát és magabiztosságát építsük tovább mindennap.

Amikor még csak az óvodát keresgéltük, akkor láttuk az épületet, a kertet, a tiszta környezetet, a játékokat, váltottunk pár szót a minket fogadó nagyon kedves csapattagokkal, és ebből kialakult bennünk egy benyomás. Azonban a fenti eredmények ennél jóval többet jelentenek. Lélekben és szellemiekben kiegyensúlyozott gyermekeket szeretnénk mindnyájan. A tárgyi tudás ma már önmagában semmit nem ér, ha nem párosul kora gyermekkortól kezdve egy megszokott és magától értetődő magabiztossággal, belső kiegyensúlyozottsággal és önbizalommal.

Mindez az intézményben kialakult derűs, szeretetteljesen nyugodt, vidám és inspiráló atmoszférával együtt biztosítja azt, hogy a hozzánk járó gyerekekből sikeres, kiegyensúlyozott és aktív felnőttek lesznek majd.

Mother Goose alapítványi magánóvoda Budapest 12. kerület

1121 Budapest, Széchényi emlékút 22. (Melinda út 19.)

Nyitva tartás hétköznap 7:00-17:00

Információk magánóvodánkról

Legutóbbi blogcikkeink