Kedves Édesanya, Édesapa!

Fontosnak tartja-e, hogy az Ön gyermeke olyan környezetben nevelkedjen élete első néhány évében, ahol hozzáértően és megértően foglalkoznak vele és figyelnek rá?

Mother Goose alapítványi óvoda

Magas színvonalú, családias, kimondottan jó hangulatú óvodába szeretné beíratni gyerkőcét, akkor itt a helye nálunk. Jöjjön és látogasson meg bennünket!

 

 

♦ A Mother Goose Óvoda elsődleges céljának tartja, hogy az Ön gyermeke kiegyensúlyozottan és boldogan induljon neki a nagybetűs életnek.

♦ Alapítványi fenntartású óvodánk a XII. kerület csendes, tiszta levegőjű, ősfás környezetében, vadregényes, jól felszerelt kerttel, fűtött medencével, 2 épületben várja a gyerekeket 2002 óta.

♦ Nevelőink magas szintű pedagógiai szakértelemmel rendelkeznek, szeretetteljes közösségbe fogadják a gyermekeket már 2.5 éves kortól. Környezetünkkel és óvónőink szerető gondoskodásával a gyermeki személyiség egészének fejlesztésére törekszünk.         Iskolára való felkészítés

♦ Angolul kiválóan beszélő, felsőfokú képzettségű pedagógusainkat elfogadó attitűd, derű, türelem, és  jó empatikus képesség jellemzi.

♦ Munkánkat szükség esetén logopédus, gyermekpszihológus és gyermekorvos segíti.

♦ Rendszeres fejlesztő programokkal, sportfoglalkozásokkal, az egészséges étrend betartásával a gyermekek testi-lelki egyensúlyát segítjük elő.

 

Az óvoda indulásához elengedhetetlen feltétel: az Oktatási Törvényben előírt Működés engedély. 

Mielőtt óvodánkat megnyitottuk, szakemberek tanácsát kérve próbáltuk úgy kialakítani környezetünket, hogy az a lehető legigényesebb legyen, valamint az előírásoknak és az EU normáknak is maximálisan megfeleljen. A szakhatóságok felé segítő együttműködésükért köszönettel tartozunk. Örömmel elmondhatjuk, hogy 

óvodánk rendelkezik minden szükséges engedéllyel.

(a dokumentumok címszó alatt megtekintheti engedélyeinket). 

Felhívjuk a Szülők figyelmét, hogy mielőtt gyermeküket beíratják magánintézménybe, érdeklődjenek az engedélyekről az óvodavezetőnél.

Legyen Boldog az Ön gyermeke is!

Csoportos programok magánóvodában